Jump to content

mBLOG

  • entries
    58
  • comments
    110
  • views
    20,238

News: Ξαναέρχεται Ο Steve Στην Ελλάδα...

Sign in to follow this  
Fotis

1,722 views

Ξαναέρχεται ο Steve στην Ελλάδα αν και μέχρι σήμερα δεν έχει οριστεί ημερομηνία, εντούτοις το ταξίδι του εδώ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου - αρχές Δεκεμβρίου. Επειδή θα έρθει οδικώς, μπορεί να κουβαλήσει διάφορα μεγάλα πράγματα τα οποία κανονικά είναι απαγορευτικά ακριβά για ταχυδρομική αποστολή (π.χ. καθίσματα). Ήδη είμαστε 3 άτομα που θα χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες του και επειδή ο αριθμός των ημερών που θα μείνει είναι μικρός, αν ενδιαφέρεστε για κάτι από αυτόν, θα πρέπει να του το γράψετε σύντομα.Όσοι θέλουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί του. Στοιχεία επικοινωνίας με τον Steve υπάρχουν στη σελίδα www.mbenznl.com.Προσοχή: όποιος τυχερός έχει W211, μπορεί να παραγγείλει ηλεκτρικά θερμαινόμενα και ορθοπεδικά καθίσματα από τον Steve σε καλή τιμή. Δυστυχώς δεν μου είπε σε ποια και δεν τον ρώτησα. Δεν έχω W211... ακόμα!Πιθανά σχετικά topics που προορίζονται για νιούφηδες (newbies) και όχι μόνο: 1, 2, 3, 4, 5, 6. Οι τιμές που θα βρείτε εδώ είναι ενδεικτικές και ισχύουν για τα δικά μου αυτοκίνητα. Θα πρέπει να δώσετε το VIN σας για να πάρετε προσφορά, καθώς ανάλογα με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου και το έτος κυκλοφορίας του, τα ανταλλακτικά που απαιτούνται ποικίλουν. Οι τιμές που θα πάρετε μπορεί να είναι σημαντικά μικρότερες ή μεγαλύτερες από αυτές που παραθέτω.Κλείνω με το κλασσικό μου πλέον disclaimer:α) μην μου ζητάτε διευκρινήσεις για πρόσθετα που μπορείτε να βαλετε ή για διάφορα άλλα τεχνικά θέματα, γενικά δεν έχω την παραμικρή ιδέα πώς θα δουλέψειβ) αν δεν είστε σίγουροι για το τι κάνουν αυτά που ζητάτε από τον Steve, σας φαίνονται πολλά τα χρήματα που θέλει, δεν έχετε εμπιστοσύνη στη δουλειά που θα γίνει, έχετε άλλου είδους αμφιβολίες, τότε καλύτερο είναι να μην συμμετάσχετε.γ) ΔΕΝ έχω καμία σχέση με τον Steve (εκτός του ότι τον έχω φιλοξενήσει και θα τον φιλοξενήσω πάλι)δ) ΔΕΝ θα πάρετε κάποιου είδους εγγύησης καλής λειτουργίαςε) ΔΕΝ βγάζω λεφτά από εσάς, τις τιμές τις δίνει ο ίδιος ο Steve σε εσάς.στ) ΔΕΝ είμαι υπεύθυνος για οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά

Sign in to follow this  


13 Comments


Recommended Comments

Πολύ καλά νέα είναι αυτά. Θα μας κάνετε αγαπητέ φίλε Φώτη την τιμή να μας προγραμματίσετε για κάτι και εμάς?

Share this comment


Link to comment

Φυσικά, κανόνισε με τον Steve ότι θες και θα βοηθήσω όσο μπορώ στη διοργάνωση. Μήπως ζήλεψες το TV Tuner που θα βάλω ή ακόμα αντέχεις;;;; Ενεργοποίησα και τα προσωπικά μου μηνύματα για διευκόλυνση όσων ΣΟΒΑΡΑ ενδιαφέρονται. Όσοι θέλουν απλά πληροφορίες, τότε καλύτερα να ποστάρουν εδώ. Πάντως κατά την επικοινωνία σας με τον Steve να του δώσετε το VIN του αυτοκινήτου σας, αλλιώς δεν θα μπορέσει να σας πει τιμές και αν γίνεται αυτό που θέλετε.Σε κάθε περίπτωση προσεγγιστικές τιμές για μετατροπές και πρόσθετα υπάρχουν για C/CLK εδώ και εδώ ενώ για SLK υπάρχουν εδώ. Τέλος για διάφορα αξεσουάρ C/CLK τιμές υπάρχουν εδώ. Οι τιμές αυτές εξαρτώνται από τον υφιστάμενο εξοπλισμό σας. Το ΦΠΑ μπορείτε να το γλιτώσετε αν δώσετε έγκυρο ΑΦΜ στον Steve στη μορφή EL012345678.

Share this comment


Link to comment

Επίσης να σημειώσω ότι συνδυασμοί σχετικών μεταξύ τους επιλογών έρχονται πολύ φθηνότερα από μεμονωμένες. Π.χ. αν θέλετε προεγκατάσταση τηλεφώνου & Linguatronic τότε θα σας έρθει φθηνότερα απ' ότι αν πάρετε χωριστά ένα από τα 2. Αυτό συμβαίνει γιατί οι επιλογές αυτές έχουν πολλά κοινά ανταλλακτικά.

Ιδιαίτερες ευκαιρίες παρουσιάζονται με καθίσματα / εσωτερικά σαλόνια. Π.χ. δερμάτινο σαλόνι (ολόκληρο με πλαϊνά) με μπροστά ηλεκτρικά, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα δεν υπερβαίνει τα 2500 ευρώ (W209) μαζί με την τοποθέτηση αλλά χωρίς μεταφορικά. Αντίθετα, εάν έχετε ήδη δερμάτινα θερμαινόμενα και θέλετε να γίνουν ηλεκτρικά και αεριζόμενα, το κόστος είναι περίπου 1800 ευρώ.

Share this comment


Link to comment

Άμα πρέπει να σου λύσει όλο το αυτοκίνητο για να σου περάσει τα καλώδια και τα ηχεία???

Σε όλα αυτά βάλε και τα υλικά. 11 ηχεία, ενισχυτής, καλώδια οπτικές ίνες, κωδικοποιήσεις, κλπ.

Καμιά ελληνική αντιπροσωπεία δεν θα μπει στον κόπο να στο κάνει ούτε και για 3000 ευρώ.

Share this comment


Link to comment

Και μένα μου ζήτησε 75ε για την εγκατασταση ενος menu στο instrument cluster (π.χ ενδειξη απώλειας πίεσης ελαστικών) και 25ε για κάθε επιπρόσθετο menu που θέλω (π.χ ενδειξη υπολοιπόμενων λίτρων καυσίμου)... Το AMG menu που ηθελα μου είπε δεν προγραμματίζεται.

Γι αυτο και εγώ θα αρκεστώ στις υπάρχουσες ρυθμίσεις του instrument cluster....

thumbsdown.gif

Share this comment


Link to comment

@dinko Αν τα βρίσκεις με 600 ευρώ, μπορείς να τα αγοράσεις και να του ζητήσεις να στα βάλει. Ρισκάρεις όμως αυτό που θα αγοράσεις να μην παίζει και άντε να το αλλάξεις ή να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Επειδή έχω δει τι παθαίνει η SLK για να μπει σωστά το H/K, μη το ψάχνεις, θέλει όλο ξήλωμα. Εξάλλου 800 ευρώ είναι κάτω και από την εργοστασιακή τιμή, η οποία αναφέρεται στο επιπρόσθετο κόστος (κόστος H/K - κόστος μαμά ηχείων).

@MrSmith, και εγώ αυτό ήξερα, ότι σε SLK μόνο γίνεται, σε SC δεν το έχω -> δεν γίνεται.

Share this comment


Link to comment

Για σας

Έχω ένα w209 του 2002 και θέλω να προγραμματίσω τους καθρέφτες να κλείνουν με το κλείδωμα είναι ανακλινωμενη αλλά δεν μπόρεσαν να μου το κάνουν στην επίσημη mer και όταν έρθει ο steve να έρθω και εγώ

Share this comment


Link to comment

γεια σου Φώτη. μιλάω με την wanda για να βαλω ipod στο audio20 kai να αντικαταστησω το προσκέφαλο του καθίσματος που μου έχει σπάσει το πλαστικό του airscarf. θα ήθελα να σε ρωτήσω αν από πρότερη εμπειρία γνωρίζεις περίπου πόσο αντιστοιχεί σε κάθε ένα μας, όσον αφορά τα έξοδα ταξιδιού του Steve. όχι ακριβως εννοείται αλλά τάξη μεγέθους 50,100??

σε ευχαριστώ πολύ

Share this comment


Link to comment

Δεν έχω ιδέα απ' ότι γνωρίζω υπάρχουν 4 άτομα μέχρι στιγμής. Εξαρτάται από το πόσοι θα είναι οι συνολικά ενδιαφερόμενοι και το χρόνο που θα μείνει. Τα έξοδά του συνίσταται από το αεροπορικό και το ξενοδοχείο, που δεν πάνε πάνω από 600-800 ευρώ. Άρα αυτή τη στιγμή παίζουν στα 150-200/άτομο. Την προηγούμενη φορά που είχε έρθει, πήγε 100/άτομο.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×