Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Δ.Σ. mbclub.gr

  Σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και μετά από απαρτία που υπήρξε στη Γενική Συνέλυση Τακτικών Μελών του Σωματείου με την επωνυμία ''Λέσχη Ιδιοκτητών & Φίλων Mercedes Benz Ελλάδος'', πραγματοπιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Ύστερα από την πρώτη συνεδρίαση ορίζονται στο Δ.Σ. οι εξής: Πρόεδρος: Ξηρέας Ηλίας (EliasE200) Αντιπρόεδρος: Χρήστου Νικόλαος (nxristou) Γεν. Γραμματέας: Σκαράκης Γεώργιος (geo230) Ταμίας: Δημητρίου Ελευθέριος (Λευτερης) Μέλος: Μπάκας Ηλίας (HliasBakas) 1ο Αναπλ/κό Μέλος: Χρήστου Σταύρος (sxristou) 2ο Αναπλ/κό Μέλος: Κόκκαλης Μενέλαος (menios)
 3. Last week
 4. Earlier
 5. Υπάρχουν σε κάθε περιοχή συγκεκριμένοι εκτελωνιστές που ασχολούνται αποκλειστικά με εκτελωνισμούς αυτοκινήτων και γνωρίζουν περίπου τα έξοδα του τέλους ταξινόμησης κλπ. Επίσης επειδή είσαι από Θεσσαλονίκη, αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο τελωνείο που κάνει τελωνισμούς αυτοκινήτων, παλιά ήταν στην οδό 26 Οκτωβρίου προς FIX. Εκεί μπορείς να αποτανθείς με την συγκεκριμένη λίστα των εξτρά κλπ του κατασκευάσου του αυτοκινήτου και κάπως έτσι θα σε πουν, αν τους βρεις βέβαια στην καλή τους ημέρα. Την λίστα του κατασκευαστή μπορείς να την αντλήσεις έχοντας τον αριθμό του πλαισίου του αυτοκινήτου που θα εισάγεις από οποιανδήποτε εξουσιοδοτημένο πωλητή Mercedes. Αυτά και καλή ευκολία.
 6. Ειμαστε λέσχη και όχι eshop μπορείτε να έρθετε σε κάποια συνάντηση που κάνουμε και να διαβάσετε το καταστατικό μας. Άλλους όρους χρήσης έχει το eshop που είναι υποχρεωτικο να το αποδέχεται ο αγοραστής για λόγους αγοράς, επιστροφής προϊόντων, χρημάτων κλπ εμείς είμαστε λέσχη και λειτουργούμε βάση καταστατικού που είναι θεωρημένο από το Πρωτοδικείο για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή από κοντά
 7. Κατά την άποψη μου και λαμβάνοντας υπόψη την απάντηση σας , το κείμενο της αίτησης-δήλωσης είναι λάθος . Θα πρέπει αν απαλειφθεί το "της ο̟ποίας τους σκο̟πούς και όρους εγγραφής ό̟πως αυτοί αναφέρονται στο καταστατικό της, α̟ποδέχομαι ανε̟πιφύλακτα" . Όλοι μας έχουμε γραφτεί σε διάφορους ιστοτόπους , όπου πριν την εγγραφή καλούμαστε να αποδεχθούμε τους όρους χρήσης , οι οποίοι είναι στην διάθεση του χρήστη ( όχι του καταστατικού) . Συνεπώς προτείνω να διαφοροποιηθεί το κείμενο της αίτησης και να δεσμεύεται το υποψήφιο μέλος ότι έλαβε γνώση των σκοπών και των όρων κλπ από την στιγμή που εγγράφεται στο club ως απλό μέλος . Η αίτηση να περιορίζεται ως προς την ακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που αποτρέπει πολλά απλά μέλη να γίνουν τακτικά . Ως προς εμένα εάν δέχεστε την αίτηση μου με διαγραφή του κειμένου "της ο̟ποίας τους σκο̟πούς και όρους εγγραφής ό̟πως αυτοί αναφέρονται στο καταστατικό της, α̟ποδέχομαι ανε̟πιφύλακτα" να την υποβάλλω . Διαφορετικά προτιμώ να παραμείνω απλό μέλος .
 8. Οσο πιο καινουργειο σε ΕΥΡΟ ειναι τοσο πιο φτηνα βγαινει. π.χ. Το ΕΥΡΟ 6 ειναι σχεδον τσαμπα σε σχεση με το ΕΥΡΟ 5
 9. Τα καταστατικα ολων των συλλογων οπως θα ξερεις ειναι εγγραφα που δεν ειναι προσβασιμα σε μη μελη και δημοσια. Ετσι ακριβως ειναι και το δικο μας. Αν για καποιο λογο μετα την εγγραφη σου δεν θελεις ή δεν συμφωνεις με κατι, (που μεχρι στιγμης στα 11 χρονια δεν εχει παρουσιαστει κατι τετοιο) διαγραφεσαι.... Για τα αγγλικα ειναι λογω οτι κανουμε την αυτοματη αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση της πλατφορμας και την τελευταια φορα που το ειχα ψαξει δεν υπηρχε διαθεσιμη η Ελληνικη μεταφραση.
 10. Η αίτηση εγγραφής αναφέρει: Παρακαλώ όπως α̟ποδεχτείτε την εγγραφή μου στην ΛΕΣΧΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ MERCEDES BENZ ΕΛΛΑΔΟΣ, της ο̟ποίας τους σκο̟πούς και όρους εγγραφής ό̟πως αυτοί αναφέρονται στο καταστατικό της, α̟ποδέχομαι ανε̟πιφύλακτα . Πως να υπογράψω τέτοια αίτηση-δήλωση όταν το καταστατικό είναι στο silver section το οποίο είναι προσβάσιμο από τα τακτικά μέλη ; Δηλαδή αποδέχομαι ανεπιφυλάκτως όρους που δεν γνωρίζω και μετά λαμβάνω γνώση . Κάνω κάποιο λάθος; Και κάτι ακόμη : Γιατί κυριαρχεί η αγγλική γλώσσα ;
 11. Παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να κάνω εισαγώγη από Γερμανία ενα Α160 (w169),βενζίνη, μοντ. 9/2009, EURO 5 με 145000km xωρίς επιπλέον extra.Γνωρίζει κανείς πόσο περίπου κυμένεται το τελώνειο για ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Το αυτοκίνητο το παζαρεύω στα 3600 και ένας εκτελωνιστής μου ανέφερε κάτι για 3000 τελωνείο( εξωφρενικό ποσό!!!). Δε ζητάω ακριβώς το ποσό αλλά μία εικόνα πάνω-κάτω. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 12. Βεβαιως εχουμε καταστατικο απο το πρωτοδικιο, ΑΦΜ απο την εφορια, ειμαστε φορολογικα ενημεροι απο το 2007 που δημιουργηθηκε η Λεσχη, λογιστη, και βεβαια εδρα που ειναι στον Πειραια και πληρωνουμε ενοικιο καθε μηνα! Το καταστατικο ειναι στο SILVER section που ειναι προσβασιμο απο τα τακτικα μελη, μαζι με ολους τους παλιους ισολογισμους, εκλογες και ενημερωσεις απο το Δ.Σ. και ολες τις προσφορες για τα τακτικα μελη απο τους συνεργαζομενους. 30 ευρω ειναι η ετησια συνδρομη χωρις επιπλεον χρηματα για εγγραφες.
 13. Όλα καλά . ΑΦΜ έχει το Club ; Όλα τα μη κερδοσκοπικά πρόσωπα (σωματεία,σύλλογοι,λέσχες) πρέπει να έχουν ΑΦΜ και βέβαια να υποβάλλουν φορολογική δήλωση . Το Δ.Σ πρέπει να είναι καταχωρημένο στο μητρώο της ΔΟΥ όπου και η έδρα της λέσχης . Μπορώ να έχω το καταστατικό της λέσχης ; Θέλω να εγγραφώ ως Silver member . Το δικαίωμα εγγραφής είναι 30 και 30 ευρώ η συνδρομή ;
 14. Spyros

  My Mercedes-Benz is a CLA200 AMG Line AUTO DCT year model 2014 .
 15. Θερμά συγχαρητήρια σε όλο το ΔΣ του MBclub.gr Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη μας.
 16. Συγχαρητήρια για αλλη μια φορα στο ΔΣ του MBclub. Καλή Χρονιά με υγεία σε ολους μελη φιλους του club
 17. Εμείς ευχαριστούμε ...καλή Χρόνια mb club!!!
 18. Συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση!,μπράβο στο ΔΣ του club Υγεία και ευτυχία σε όλους!!
 19. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που σήμερα μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία, σε εσάς και τις οικογένειες σας! Καλή Χρονιά MBclub.gr! Ευτυχισμένο το 2018!
 20. Νέα δώρα προστέθηκαν στην εκδήλωση! * Διαβάστε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα δώρα.
 21. Βασιλοπιτα!!!!

 22. Νέα δώρα προστέθηκαν στην εκδήλωση! * Διαβάστε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα δώρα.
 23. Μόλις προστέθηκαν τα 2 μεγάλα μας δώρα που θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση για τα Τακτικά-Silver μέλη μας! Η λίστα με τα υπόλοιπα δώρα θα συμπληρωθεί μέσα στη εβδομάδα!
 24. Αγαπητοί φίλοι, Η Λέσχη Ιδιοκτητών και Φίλων Mercedes-Benz Ελλάδος σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στη ΘΕΑ ΔΗΛΑΒΕΡΗ Cafe Bar Restaurant στη Μεταμόρφωση. (Λυτούς και Απόλλωνος, Μεταμόρφωση Αττικής, 14451, τηλ. 2102842111) Μέλη και Φίλοι είστε όλοι καλεσμένοι !!! Τα ροφήματα, οι χυμοί, τα αναψυκτικά και το Parking θα είναι δωρεάν !!! Το κατάστημα διαθέτει στον εξωτερικό του χώρο και παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους. Τα 3 μεγάλα μας δώρα που θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση για τα Τακτικά-Silver μέλη του 2017 είναι: 1) Ένα γυάλισμα αυτοκινήτου προσφορά του εξουσιοδοτημένου επισκευαστή Mercedes-Benz & Smart Μπούκης National Service BOUKIS National Service Μαιάνδρου 81Γ Νέα Φιλαδέλφεια (8ο χιλ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας) Τηλ: 210 2525741 - 210 2522 369 Fax: 210 2523681 – 210 2532710 https://www.boukisgroup.com/ 2) Μία δωροεπιταγή αξίας 150€ προσφορά του εξειδικευμένου συνεργείου Mercedes-Benz ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΚΟΥ, για την αγορά οποιασδήποτε εργασίας και ανταλλακτικού γινει στην εταιρεία μέσα στο 2018. Αφοί Τσελίκου Ο.Ε. Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου 16, Κερατέα Τηλ. 22990 42059 - 22990 69180 E-mail: afoitselikoy@hotmail.com 3) Ένα Ρολόι χειρός unisex προσφορά του καταστήματος Papazoglou Gold PAPAZOGLOU GOLD https://www.facebook.com/papazoglou-gold-125906970771201/ Ηρώων Πολυτεχνείου 55-57, Πειραιάς Εμπορικό Κέντρο Τερψιθεα (Ισόγειο) Τηλ: 210-4296611 Τα υπόλοιπα δώρα θα μοιραστούν και αυτά έπειτα από κλήρωση για τα Τακτικά-Silver μέλη του 2017, αλλά και για όσους φίλους γίνουν Τακτικά-Silver μέλη για το 2018 είναι: 1) Καπέλο Σπορ DAIMLER 2) Καπέλο Mercedes-Benz Classic 3) Καπέλο Mercedes-Benz Classic S 4) Μπρελόκ AMG 5) Μπρελόκ Mercedes-Benz 6) Μπρελόκ MBH 7) Μπρελόκ δέρμα Star 8) Κούπα Mercedes-Benz logo μαύρο 9) Κούπα AMG GT 10) Κλειδοθήκη με το Αστέρι μαύρο 11) Κλειδοθήκη με το Αστέρι καφέ 12) Μοντέλο AMG GT κόκκινο 1:36 13) Mousepad υπολογιστή C63 AMG 14) 2 αντιανεμικά μπουφάν μαύρα με λογότυπο της Λέσχης μας 15) 2 κρυσταλλοποιήσεις φαναριών προσφορά του καταστήματος Crystal Clear - GYEON Quartz Greece CHRYSTAL CLEAR Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 299, Κερατσίνι, Αττική Τηλέφωνο: 210 4951412 https://crystalclear.gr/ 16) 2 καθαρισμοί-ενυδατώσεις δερμάτινου σαλονιού προσφορά του καταστήματος Crystal Clear - GYEON Quartz Greece CHRYSTAL CLEAR Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 299, Κερατσίνι, Αττική Τηλέφωνο: 210 4951412 https://crystalclear.gr/ 17) 2 καθαρισμοί-γυαλίσματα κινητήρα προσφορά του καταστήματος Crystal Clear - GYEON Quartz Greece CHRYSTAL CLEAR Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 299, Κερατσίνι, Αττική Τηλέφωνο: 210 4951412 https://crystalclear.gr/ και για τις Κυρίες της Λέσχης μας: 18) Μία σειρά προιόντων περιποίησης σώματος Sanctuary Spa προσφορά του online καταστήματος bwoman.gr * Στην εκδήλωση ΔΕΝ θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά. Θα κληρώνονται απλά τα ονόματα των μελών. ** Όσοι φίλοι επιθυμούν να προσφέρουν στη Λέσχη μας δώρα προς κλήρωση παρακαλούνται να μας στείλουν μήνυμα .
 25. Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης μας πως από 1 Ιανουαρίου 2018 έχει ξεκινήσει η καταβολή των ετήσιων συνδρομών για το έτος 2018 για όσους επιθυμούν να παραμείνουν ή να γίνουν τακτικά (silver) μέλη. Η συνδρομή ανέρχεται στα 30€ και ισχύει για ένα ημερολογιακό έτος. Η διορία για τα υπάρχοντα τακτικά μέλη θα είναι μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου. Η καταβολή των συνδρομών μπορεί να γίνει είτε με πληρωμή στον Ταμία της Λέσχης μας στις συναντήσεις που οργανώνουμε, είτε με μεταφορά του ποσού στο λογαριασμό της Λέσχης μας στην Alpha Bank (GR3001408440844002002000054). Παρακαλούμε όσοι φίλοι καταβάλουν τη συνδρομή τους στον τραπεζικό μας λογαριασμό να γράφουν το ονομ/μο τους και να μας αποστέλουν email για επιβεβαίωση. Προσοχή τα έξοδα να βαρύνουν τον αποστολέα. Βοήθησε και εσύ την προσπάθειά της Λέσχης μας! Γίνε και εσύ silver μέλος!
 26. ΚΑΛΗ ΑΣΤΕΡΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 27. Χρήστο καλημέρα. Θέλω να σου στείλω PM αλλά έχεις γεμάτο inbox

 1. Load more activity
×