pggiotas 264 Report post Posted January 25, 2013 Αλλά το Σάββατο ίσως έρθω.Εγώ θα πρότεινα να έρθεις την Κυριακή που θα είμαστε κι΄εμείς εκεί..... :laugh: Υ.Γ.Πλάκα κάνω.... Μάλλον μπερδεύτηκες και έγραψες Σάββατο αντί Κυριακή..... 1 Share this post Link to post Share on other sites
billy doc 83 Report post Posted January 25, 2013 Να πω την αμαρτια μου νομιζα οτι εσυ ηθελες να καπνισεις εγω να δεις!!!!!! χαχαχαχα Share this post Link to post Share on other sites
spooky 4 Report post Posted January 25, 2013 Εγώ θα πρότεινα να έρθεις την Κυριακή που θα είμαστε κι΄εμείς εκεί..... :laugh: Υ.Γ.Πλάκα κάνω.... Μάλλον μπερδεύτηκες και έγραψες Σάββατο αντί Κυριακή.....Κυριακή όντως. Share this post Link to post Share on other sites
MrSmith 193 Report post Posted January 25, 2013 Θα το παλεψω να ερθω και γω!!!Ασε την πάλη, εκεί θα είσαι.-Εχουμε να τα πούμε καιρό εξάλλου... Share this post Link to post Share on other sites
xristosclk 61 Report post Posted January 25, 2013 Λογικα θα ειμαι!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
spi89 447 Report post Posted January 27, 2013 ΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ KITCHEN BAR ΑΛΙΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ ΑΕ1 Δωρεαν SERVICE χωρίς χρονική δέσμευση3 καπέλα Μercedes-Benz1 μονοθέσιο σε κλίμακα 1:18(Δωρα συνολικης αξιας 193ε + SERVICE)Αεροπορίας 8, ΆλιμοςΤηλ: 210 991155ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΚΟΥ ΟΕΔωροεπιταγή 300 Ευρώ η οποία εξαργυρώνεται και σε περισσότερες από 1 επίσκεψη με ισχύ 1 έτος.Λεωφ. Αθηνων-Σουνίου 16 Πέτα - Κουβαρά / ΚερατέαΤηλ: 22990 42059ENPO HELLAS SAΛιπαντικά ΕΝΕΟS/5w405 Σετ 6 λίτρων(Δώρα συνολικής αξίας 522 Ευρώ με ΦΠΑ)Λεωφόρος Αμφιθέας 5, Νέα ΣμύρνηΤηλ: 210 9484300PAPAZOGLOU-GOLD2 ρολόγια χειρος Quartz TIMEX - 1 με μπρασελέ αξίας 165 Ευρώ & 1 με καουτσούκ λουράκι αξίας 145 Ευρώ.(Δώρα συνολικής αξίας 310 Ευρώ)Ηρώων Πολυτεχνείου 55-57, ΠειραιάςΕμπορικό Κέντρο Τερψιθεα (Ισόγειο)Τηλ: 210 4296611BASSIOS LUBRICANTS6 λίτρα λιπαντικών MAG1 5w30 ή 5w40 με προδιαγραφή 229.5ΒΙΠΕΘ ΣΙΝΔΟΣΤηλ: 2310 345663, 2310 342443AUTOSYNTHESIS-DYNAVIN1 Σετ Xenon H7 για οποιοδήποτε μοντέλο Μercedes-Benz.Θεσσαλονίκης 10, Αγ. Ι. Ρέντης, ΑθήναΤηλ: 210 4917374INTERAMERICAN - Λουκάς ΤουρνατζήςΈκπτωση 60 ευρώ στο ασφαλιστήριο αυτοκινήτου1 ασφαλιστήριο πυρός περιεχομένου κατοικίας επιφανείας έως 100τμ.Λ.Κηφισίας & Πανόρμου 119 (1ος όροφος), ΑθήναΤηλ: 210 6609719AUTO STAR DETAILING CENTERKέρωμα οχήματος το οποιο θα περιλαμβανει εξωτερικο πλυσιμο,περασμα με πηλό, καθαριστική αλοιφή και κατόπιν κερί.Ναούσης 42, Κάτω Πεύκη, ΑθήναΤηλ: 213 0009361LPG POWEROnboard κάμερα αυτοκινήτου με καταγραφή video.Κύπρου 32, Νίκαια ΑττικήςΤηλ: 210 4256663MR KTEO3 δωρεάν έλεγχοι Κτεο σε οποιοδήποτε από τα 4 Mr. KTEO Αττικής.www.mrkteo.grΤηλ: 10300ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ!! Share this post Link to post Share on other sites
menios 141 Report post Posted January 27, 2013 ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ για αυτο το αποτελεσμα, Share this post Link to post Share on other sites
pggiotas 264 Report post Posted January 27, 2013 Για να μην χαλάμε και τις παραδόσεις θα σας αφήσω να διαλέξετε ποιό δώρο θα κερδίσω εφέτος..... :laugh: 1 Share this post Link to post Share on other sites
mauros200aris 286 Report post Posted January 27, 2013 ...ROSICKY-merlin-Goldbird...άλλος ένας και κλείσαμεΗ Θεσσαλονίκη θα δώσει το παρών τελικά;;; Share this post Link to post Share on other sites
ROSICKY 157 Report post Posted January 27, 2013 Δυσκολα...ο goldbird θα ειναι αθηνα για δουλεια εγω κι ο μερλιν θελουμε αλλα περιμενουμε αλλες 2 συμμετοχες Share this post Link to post Share on other sites
PANAGIOTIS 340 Report post Posted January 28, 2013 Δυσκολα...ο goldbird θα ειναι αθηνα για δουλεια εγω κι ο μερλιν θελουμε αλλα περιμενουμε αλλες 2 συμμετοχεςΔημήτρη, Στέλιο, θα έρθετε? Share this post Link to post Share on other sites
ΠΑΡΗΣ 15 Report post Posted January 28, 2013 μη βιαστειτε να κοψετε την πιτα στις 12,00!!!, ας αρχισει το γευμα και η πιτα αργοτερα να προλαβουμε ολοι......η πιτα γλυκο ειναι....στο τελος,να προλαβουμε το φλουρι Share this post Link to post Share on other sites
urolupo 2 Report post Posted January 28, 2013 Μακαρι να εχει αναρρωσει ο γιος μου (απο τα 40αρια της ιωσης) για να σας γνωρισουμε!!! Share this post Link to post Share on other sites
menios 141 Report post Posted January 28, 2013 Μακαρι να εχει αναρρωσει ο γιος μου (απο τα 40αρια της ιωσης) για να σας γνωρισουμε!!!Καλος μας ηρθες, περαστικα στον μικρο σου, παντα πρωτη η ασφαλεια των παιδιων μας. Share this post Link to post Share on other sites
spi89 447 Report post Posted January 28, 2013 μη βιαστειτε να κοψετε την πιτα στις 12,00!!!, ας αρχισει το γευμα και η πιτα αργοτερα να προλαβουμε ολοι......η πιτα γλυκο ειναι....στο τελος,να προλαβουμε το φλουρι 12 ξεκινάμε να δεχόμαστε!! Μέχρι να μαζευτούμε θα περάσει η ώρα!! Share this post Link to post Share on other sites
Aries71 0 Report post Posted January 28, 2013 Να πω προκαταβολικά ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές που έκαναν τόση ετοιμασία με την συγκέντρωση των δώρων και μακάρι να σταθούμε όλοι τυχεροί φέτος στη πίτα! Πρώτα ο Θεός πιστεύω να τα καταφέρω να έρθω μαζί τον Ιχνηλάτη, στην όμορφη γιορτή μας! Share this post Link to post Share on other sites
spi89 447 Report post Posted January 30, 2013 Μια ευγενική παραχώρηση από τον συνεργαζόμενο με την Λέσχη μας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ Α.Ε. Share this post Link to post Share on other sites
spi89 447 Report post Posted February 2, 2013 Σας περιμένουμε όλους αύριο μαζί με τις οικογένειές σας και τα παιδιά σας αλλά και μόνους σας, στις 12μ.μ. στο Kitchen Bar Αλίμου να πιουμε καφεδάκι και γνωριστούμε ακόμη καλύτερα.Ελάτε να κόψουμε την Πίτα μας και να κάνουμε TEST DRIVE τη νέα A-CLASS (Προσφορά της ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ Α.Ε.).Πολλά δώρα για τους περισσότερους που θα παρευρεθούν!!Να ξέρετε ότι καθώς φτάνετε, εισέρχεστε στον προαύλιο χώρο του Kitchen Bar όπου και οι παρκαδόροι θα σας καθοδηγήσουν για το που να παρκάρετε όλα τα ΜΒ μας μαζεμένα, το ένα δίπλα στο άλλο!! Έχουμε να βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες εε!!Να ενημερώσουμε αυτούς που έχουν γίνει SILVER για το 2013 ότι οι κάρτες τους είναι έτοιμες και θα τους περιμένουν αύριο στο Kitchen Bar!!Και επειδή πήρε το μάτι μου ότι μερικοί μπορεί να φοβάστε τον καιρό..Αραιή συννεφιά με την θερμοκρασία στους 16 Βαθμούς για αύριο στην περιοχή!!ΟΛΑ SUPER!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!!ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!! Share this post Link to post Share on other sites
xristosclk 61 Report post Posted February 2, 2013 Κατα 99% θα δωσουμε το παρον. Θελω δυο θεσεις στο παρκινγκ για να παρκαρω τη μαουνα..χαχα(s 350 long).. Share this post Link to post Share on other sites
PANAGIOTIS 340 Report post Posted February 3, 2013 Σήμερα είναι η κοπή!!!Να πω προκαταβολικά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά του Δ.Σ. που τρέχουν νύχτα-μέρα για να πετύχει η σημερινή εκδήλωση!!!Είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε τέλεια όσοι πάτε. Φυλάξτε ένα κομμάτι και σε μένα παιδιά!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΚΩΣΤΑΣ Π SLK 65 Report post Posted February 3, 2013 Να περάσετε τέλεια παιδια! Share this post Link to post Share on other sites
xristosclk 61 Report post Posted February 3, 2013 Αψογη οργανωση,αψογο κλιμα,τελεια παρεα.!!!Ειδα πολλους φιλους παλιους αλλα και καινουργιους!!Θα φροντισω να ερχομαι συχνοτερα!! Ενα μεγαλο ευχαριστω και σε ολους τους δωροθετες! Share this post Link to post Share on other sites
spi89 447 Report post Posted February 3, 2013 Σήμερα ήταν μια γιορτή για την Λέσχη μας και υπεύθυνοι γι'αυτό είστε όλοι εσείς!!Χαρήκαμε που συναντήσαμε μέλη από τα παλιά αλλά και νεότερους που δεν τους γνωρίζαμε πρωτίστως, τιμώντας μας με την παρουσία τους!Από νωρίς η παρέα ξεκίνησε και μεγάλωνε με τα Mercedes Benz μας να συρρέουν το ενα πίσω από το άλλο στο parking του Kitchen Bar!Κουβεντούλα και καφεδάκι με πολλά μέλη οικογενειακώς να γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλο!Ευχαριστούμε για το δυνατό παρόν που δώσατε και βρεθήκατε στην κοπή της πίτας μας!Ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ για όσους μας τίμησαν από την επαρχία όπως Πάτρα, Χαλκίδα, Βόλο κτλ..Να ευχαριστήσουμε και τους δωροθέτες που συνέβαλαν κι αυτοί με τις προσφορές τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.Ελπίζουμε να σας άρεσε και η πίτα!! Φωτό εντος της ημέρας!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
XRISTOS SLK 94 Report post Posted February 3, 2013 Εγω θα πω ενα μεγαλο μπραβο για ολα !!!! Share this post Link to post Share on other sites
STAYROS79 1 Report post Posted February 3, 2013 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΑΨΟΓΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ EVENT.πολυ ωραια ηταν. Share this post Link to post Share on other sites