jimpan 49 Report post Posted January 3, 2010 λογικα μπορεις να το εχεις και σαν στικακι αφου εχει μνημη .Ναι, όπως γίνεται με τα δημοσιογραφικά στικάκια/μαγνητοφωνάκια.Μόνο που πληρώνεις το μαγνητόφωνο ή την κάμερα αντίστοιχα που εμένα μου είναι άχρηστα.Γι' αυτό ρωτάω για σκέτο στικάκι. Share this post Link to post Share on other sites
chrysostomos 0 Report post Posted January 3, 2010 αυτο δεν το ξερω φιλε αλλα θα το μαθω συντομα υπαρχει μαγαζι στην θεσσαλονικη και θα παω μια βολτα να ρωτησω Share this post Link to post Share on other sites
Randomas 0 Report post Posted January 3, 2010 Το έχω βρει εδώ το δεύτερο κλειδάκι σου ....... http://www.11111.gr/...roduct_id=32110Τι λέει ? Εντυπώσεις ?Είναι το ίδιο πράγμα με αυτό εδώ που κάνει 30$?http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31786 Share this post Link to post Share on other sites
Teo74 1 Report post Posted January 3, 2010 παιδιά το συγκεκριμένο της φώτο είναι ενός φίλου μου και είναι, αν κατάλαβα καλά, USB stick 64GB. από ότι μου είπε το πήρε online από κάποιο κινέζικο site. θα επικοινωνήσω μαζί του για το link. Share this post Link to post Share on other sites
nikolas_sportcoupe 0 Report post Posted January 3, 2010 Group buy!Group Buy..! Share this post Link to post Share on other sites
crisblam 6 Report post Posted January 3, 2010 Group buy!Group Buy..! Μέσα ........ Share this post Link to post Share on other sites
MrSmith 193 Report post Posted January 3, 2010 'Αψογο το στικάκι!! Share this post Link to post Share on other sites
menios 141 Report post Posted January 6, 2010 ΚΟΥΙΖ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΤΟ? Share this post Link to post Share on other sites
jimpan 49 Report post Posted January 6, 2010 αυτο δεν το ξερω φιλε αλλα θα το μαθω συντομα υπαρχει μαγαζι στην θεσσαλονικη και θα παω μια βολτα να ρωτησωΠοιό είναι το μαγαζί; Έχεις τηλέφωνο; Share this post Link to post Share on other sites
alexisp 12 Report post Posted January 6, 2010 αν πάμε για group buy, θέλω κι εγώ ένα stickάκι! Share this post Link to post Share on other sites
Mercededakias 50 Report post Posted January 6, 2010 ΚΟΥΙΖ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΤΟ?Πάω πάσο... Share this post Link to post Share on other sites
PANAGIOTIS 340 Report post Posted January 6, 2010 ΚΟΥΙΖ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΤΟ?Από το μουσείο??? Share this post Link to post Share on other sites
menios 141 Report post Posted January 7, 2010 Όχι δεν είναι από μουσείο. Αλλά είναι για το μουσείο.Αυτό το αντικείμενο το βρήκα στη επαρχεία σε ένα κατάστημα στις οικογενειακές διακοπές μας.Και για να βοηθήσω θα παραθέσω άλλη μια, Share this post Link to post Share on other sites
pggiotas 264 Report post Posted January 7, 2010 Ραπτομηχανή...... Share this post Link to post Share on other sites
menios 141 Report post Posted January 7, 2010 ναι Παναγιωτη Ραπτομηχανή ειναι. Share this post Link to post Share on other sites
jimpan 49 Report post Posted January 7, 2010 ναι Παναγιωτη Ραπτομηχανή ειναι.Ντίζελ ή βενζίνη; Share this post Link to post Share on other sites
chrysostomos 0 Report post Posted January 7, 2010 πηγα σημερα στο μαγαζι κατω στο κεντρο που πουλαει το κλειδι της mercedes usb stick και μου ειπε κανει 85 ευρω συν 5 ευρω για την καρτα μνημης 2gb συνολο 90 μπορει να δεχτει και καρτα μνημης μεχρι 4 μου ειπε ....καλο μου φανηκε Share this post Link to post Share on other sites
crisblam 6 Report post Posted January 7, 2010 Είναι το ίδιο πράγμα με αυτό εδώ που κάνει 30$?http://www.dealextre...ls.dx/sku.31786 Από εδώ που λέει ο φίλος Randomas το παίρνεις πιο φτηνά Και ίσως και εδώ....... http://global.ebay.c...0418241613/item Share this post Link to post Share on other sites
Mercededakias 50 Report post Posted January 7, 2010 (edited) Όχι δεν είναι από μουσείο. Αλλά είναι για το μουσείο.Αυτό το αντικείμενο το βρήκα στη επαρχεία σε ένα κατάστημα στις οικογενειακές διακοπές μας.Και για να βοηθήσω θα παραθέσω άλλη μια,Όντως είναι για το μουσείο!!! Ωραίο, δεν θα μου πέρναγε απ' το μυαλό με τίποτα από τις πρώτες φότο! Edited January 7, 2010 by Mercededakias Share this post Link to post Share on other sites
akissalonika 0 Report post Posted March 18, 2010 θελω να αγορασω το παρακατω ποντικι εχει 99 ευρω πως σας φαινεται. Share this post Link to post Share on other sites
Mercededakias 50 Report post Posted March 18, 2010 θελω να αγορασω το παρακατω ποντικι εχει 99 ευρω πως σας φαινεται.Μ' άρεσει πολύ... Θα με βάλεις σε έξοδα μου φαίνεται... Από που θα το πάρεις; Share this post Link to post Share on other sites
spartan18 78 Report post Posted March 18, 2010 Παιδιά το στικάκι είναι άπαιχτο...Το είχε πάρει και κάπου στο ebay το μάτι μου...90 όμως δεν είναι λίγο πολλά για 2gb μόνο?Η έχει και την κάμερα μαζί? Share this post Link to post Share on other sites
akissalonika 0 Report post Posted March 18, 2010 Μ' άρεσει πολύ... Θα με βάλεις σε έξοδα μου φαίνεται... Από που θα το πάρεις;φιλε μου και γω μολις το ειδα μου αρεσε πολυ πηρα τηλεφωνο σε 2 αντιπροσωπειες μου ειπαν οτι ελλαδα δεν υπαρχει θα πρεπει να γινει παραγγελια απο γερμανια θα αργησει καπως. Τωρα σκεφτομαι να παρω κατι συγγενεις που εχω γερμανια μπας και γινει να το παρουν απο εκει και μου το στειλουν ελλαδα η τιμη εκει λετε να ειναι πιο κατω, και τα μεταφορικα ποσο λετε να ειναι . Share this post Link to post Share on other sites
stavros48 4 Report post Posted March 18, 2010 ναι Παναγιωτη Ραπτομηχανή ειναι.Απιθανη!Απ ο,τι καταλαβαινω ειναι κατασκευασμενη απο θυγατρικη εταιρεια.Βαλτε το θεμα στην αναζητηση εικονων στη google. Share this post Link to post Share on other sites
PANAGIOTIS 340 Report post Posted March 18, 2010 ναι Παναγιωτη Ραπτομηχανή ειναι.Μονο 200 ευρώ εδώ!!! Share this post Link to post Share on other sites