Jump to content
PANAGIOTIS

OFF LINE FORUM (SERVER DOWN)

Recommended Posts

χτες το απογευμα δεν καταφερα να μπω απο το σπίτι. ουτε απο το pc ουτε απο το laptop. εχω connx. δεν μου εμφανίζει καν τη σελιδα "index of ...." κλπ κλπ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλα παιδια εχει γινει πολυ καλη δουλεια τι να πω πολλα συγχαρητηρια στα παιδια για αλλη μια φορα μας εντυπωσιασαν μπραβοοοοοοοοοο.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι μια μεγάλη ανακούφιση σε όλους μας.

Άξιζε τον κόπο τελικά!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για να βαλω φωτογραφια παρολο που ειναι στα αγγλικα την επιλογη για την αναφορτωση δεν την βαζει ελπιζω να ειναι το προβλημα κατι το προσωρινο....

Share this post


Link to post
Share on other sites
χτες το απογευμα δεν καταφερα να μπω απο το σπίτι. ουτε απο το pc ουτε απο το laptop. εχω connx. δεν μου εμφανίζει καν τη σελιδα "index of ...." κλπ κλπ

το ιδιο και με μενα :lol:/>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ενταξει λυθηκε το προβλημα .....με την αναφορτωση μια χαρα ολα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρατήρησα κάτι, μόλις τώρα: Στα ποστ μου, κάτω δεξιά, δεν έχει την επιλογή edit!!! :lol:/>

Βασικά στο συγκεκριμένο που πόσταρα έχει, στα υπόλοιπα όμως, τι παίζει; Ή μήπως άλλαξε η συγκεκριμένη λειτουργία και φεύγει η επιλογή edit μετά από λίγο;

Edited by Mercededakias

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τωρα που το λες και γω το παρατηρησα δεν ξερω τι παιζει...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η λειτουργία "EDIT" είναι ενεργή για 30 λεπτά.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ενταξει λυθηκε το προβλημα .....με την αναφορτωση μια χαρα ολα...

Κι εγώ δε μπορώ να βάλω εικόνα και είμαι στο Αγγλικό προφίλ. Πως το έλυσες το πρόβλημα;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κι εγώ δεν μπορώ να ποστάρω εικόνα.. εκεί που πηγαίναμε στην επιλογή (περισσότερες επιλογές) με το που επιλέγω το μενού αυτό δεν έχει κάπου πρόσβαση για να περάσουμε Φώτο, ξέρει κάποιος να μας πει?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν ξερω παιδια μια μου βγαζει την επιλογη για την αναφορτωση και αλλες οχι ειναι με τις ωρες του δεν ξερω τι γινεται......οσο για την επιλογη EDIT οπως ειπε ο φιλος παναγιωτης κραταει καποια λεπτα το παρατηρησα μετα.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όλα θα διορθώσουν κάποια στιγμή, υπομονή.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οκ, δεν το ήξερα για την επιλογή "edit"... :lol:/>

Παίδες, τα ψιλοκολλήματα που τρώει θα διορθωθούν, δώστε χρόνο στους διαχειριστές... :lol:/>

Edited by Mercededakias

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ ανοίγω την σελίδα μας μέσο του Google chrome, με mozila τίποτα και explorer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εγώ ανοίγω την σελίδα μας μέσο του Google chrome, με mozila τίποτα και explorer.

Εγώ εδώ και μία εβδομάδα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα..... Εχει σχέση ότι έχω conn-x ????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό γιατί κι εγώ conn-x έχω.

Μου έχουνε πει ότι έχουνε αναβάθμισή την σύνδεσή conn-x και την κάνανε λίγο πιο γρήγορη. αληθεύει αυτό??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγω μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα κανονικα με mozila .....μπαινω στο φορουμ......

Share this post


Link to post
Share on other sites
Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό γιατί κι εγώ conn-x έχω.

Μου έχουνε πει ότι έχουνε αναβάθμισή την σύνδεσή conn-x και την κάνανε λίγο πιο γρήγορη. αληθεύει αυτό??

Όλα τα 1 Mbps τα κάνανε 2 Mbps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μετά την αναβάθμιση του server αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ανέβασμα φωτογραφίας

έχουν εξαφανιστεί τα αντίστοιχα πλήκτρα εντολών για αναμόρφωση αρχείου που υπήρχαν κάτω δεξιά από το πλαίσιο της γραφής του κειμένου, ενώ το εικονίδιο που έχει για εισαγωγή εικόνας δεν δουλεύει

τι δεν κάνω σωστά ή κάτι συμβαίνει

πώς ανεβάζω επιτέλους μια εικόνα ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μετά την αναβάθμιση του server αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ανέβασμα φωτογραφίας

έχουν εξαφανιστεί τα αντίστοιχα πλήκτρα εντολών για αναμόρφωση αρχείου που υπήρχαν κάτω δεξιά από το πλαίσιο της γραφής του κειμένου, ενώ το εικονίδιο που έχει για εισαγωγή εικόνας δεν δουλεύει

τι δεν κάνω σωστά ή κάτι συμβαίνει

πώς ανεβάζω επιτέλους μια εικόνα ?

Γύρισε το στα Αγγλικά,και όλα good.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μετά την αναβάθμιση του server αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ανέβασμα φωτογραφίας

έχουν εξαφανιστεί τα αντίστοιχα πλήκτρα εντολών για αναμόρφωση αρχείου που υπήρχαν κάτω δεξιά από το πλαίσιο της γραφής του κειμένου, ενώ το εικονίδιο που έχει για εισαγωγή εικόνας δεν δουλεύει

τι δεν κάνω σωστά ή κάτι συμβαίνει

πώς ανεβάζω επιτέλους μια εικόνα ?

Φιλε οπως εχουν πει και τα παιδια παραπανω θα πρεπει να αλλαξεις την γλωσσα το φορουμ στα αγγλικα για να σου βγαλει την επιλογη αυτη .Η γλωσσα αλλαζει απο κατω αριστερα που τελειωνει το παραθυρο του φορουμ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά εγώ απο το γραφείο μου με CONN-X δεν μπορώ να μπω καθόλου στην ιστοσελίδα. Μπορεί να μου πει κάποιος το γιατί; Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×