sportscoupe 20 Report post Posted July 28, 2007 12 - 16 Σεπτεβρίου 2007 Οι πύλες ανοίγουν την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 19:30 Ώρες Λειτουργίας για το ΚΟΙΝΟ: 13 & 14 Σεπτεμβρίου 18:00 - 22:00 15 &16 Σεπτεμβρίου 10:00 - 22:00 Το 3ο International Athens Tuning Show θα πραγματοποιηθεί στις Ολυμπιακών προδιαγραφών εγκαταστάσεις του Πρώην Δυτικού Αερολιμένα Αθηνών. Η επιλογή του χώρου έγινε βάσει: • των δυνατοτήτων εύκολης πρόσβασης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής • της συνολικής έκτασης 94.000 τ.μ., από τα οποία τα 9.000 τ.μ. είναι εσωτερικός στεγαζόμενος χώρος • τον αριθμό θέσεων parking που ξεπερνούν τις 5.000, και • των ικανών χώρων φόρτωσης – εκφόρτωσης εμπορευμάτων ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή πορεία της Έκθεσης και η μέγιστη εξυπηρέτηση του Εκθέτη. Τρόπος προσέλευσης Με αυτοκίνητο: Από κέντρο: στη Λ. Ποσειδώνος στρίψτε αριστερά στο πρώην Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και ακολουθήστε τα σήματα για το 3ο International Athens Tuning Show. Είσοδος από τη Λ. Ποσειδώνος. Με μέσα μαζικής μεταφοράς: Με λεωφορείο: Πολύγωνο-Γλυφάδα (140), Πειραιάς-Βούλα (Α1), Ακαδημία-Βούλα (Α2). Με Μετρό: Από τον σταθμό ''Αγ. Δημήτριος'' και στη συνέχεια με το λεωφορείο Express 27. Με Τραμ: Στο δρομολόγιο για Γλυφάδα το τραμ κάνει στάση ακριβώς έξω από την είσοδο της Εκθεσης. ΧΑΡΤΗΣ http://www.athenstuningshow.gr/maingr/imag...tories/MAP1.jpg - Πηγή www.athenstuningshow.gr - Share this post Link to post Share on other sites
Panagiwtispa 2 Report post Posted July 28, 2007 αντε να δούμε τι θα κάνουν και φέτος... Share this post Link to post Share on other sites
Kompressor78 6 Report post Posted August 14, 2007 CLUB AREAΟι ελληνικές λέσχες Αυτοκινήτου δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το θεσμό. Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθούν στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο όπου θα επιδείξουν τα καλύτερα αυτοκίνητά τους και θα ανταλλάξουν απόψεις με τους επισκέπτες.Εμείς...; Share this post Link to post Share on other sites
PGP737 5 Report post Posted August 14, 2007 CLUB AREAΟι ελληνικές λέσχες Αυτοκινήτου δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το θεσμό. Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθούν στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο όπου θα επιδείξουν τα καλύτερα αυτοκίνητά τους και θα ανταλλάξουν απόψεις με τους επισκέπτες.Εμείς...; Δημητρη ποτε εμεις προλαβαμε να γινουμε λεσχη???Του χρονου και αμα....Ασε που το οικονομικο που θα ζητανε θα ειναι λιγο δυσκολο για εμας στην αρχη.Με το καλο να τους στειλουμε και το νεο σου τουτου!!! Share this post Link to post Share on other sites
Kompressor78 6 Report post Posted August 14, 2007 Εκεί ήθελα να καταλήξω...κρίμα να μη δούνε το μωρό μου στο show!! Share this post Link to post Share on other sites
POWERSLAVE 89 Report post Posted August 14, 2007 Δεν πειράζει, next year παίδες! Αλλα θα οργανωθούμε να κατέβουμε ομάδα... Share this post Link to post Share on other sites
PANAGIOTIS 340 Report post Posted August 17, 2007 Αν γινει εντελει λογω εκλογων στις 16 Σεπτεμβριου.... Share this post Link to post Share on other sites
MrSmith 193 Report post Posted August 18, 2007 ....ειναι και ο τελικος του Eurobasket νομίζω τότε..... (αν πάει η Ελλαδάρα!) Share this post Link to post Share on other sites
KostasC200k 7 Report post Posted August 18, 2007 Η Ελλαδα θα παει εμεις δεν θα παμε στις εκλογες.... Share this post Link to post Share on other sites
Patz 0 Report post Posted August 27, 2007 Καταρχήν, μπορείτε να λάβετε μέρος με δικό σας περίπτερο. Δεν χρειάζεται να είναι αναγνωρισμένη λέσχη αυτοκινήτου !!!Κατα δεύτερον η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 26-30 Σεπτεμβρίου, λόγω των εκλογών ! Share this post Link to post Share on other sites
MrSmith 193 Report post Posted September 14, 2007 Προπώληση Εισητηρίων Γενική είσοδος : 15 euro+ 10 euro για οποίον επιθυμεί να παρακολουθήσει και την LIVE ARENAΠαιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριοΑγοραστέ τώρα το εισιτήριο σας από τα village Cinemas και κερδίστε 5 euro από τη γενική είσοδο.http://www.athenstuningshow.gr/2006gr/inde...&Itemid=101 Share this post Link to post Share on other sites
PANAGIOTIS 340 Report post Posted September 25, 2007 Αυριο ξεκιναει. Ποιοι θα πανε απο Πεμπτη?Γιατι Τεταρτη εχουμε το The Mall... Share this post Link to post Share on other sites
snake 0 Report post Posted September 25, 2007 δεν χανουμε με τιποτα το meeting μας PANAGIOTI Share this post Link to post Share on other sites
PANAGIOTIS 340 Report post Posted September 25, 2007 Πεμπτη αν μπορει κανενας απογευματακι... Share this post Link to post Share on other sites
teris 1 Report post Posted September 26, 2007 www.athenstuningshow.comΠρεπει να χει ενδιαφεροντα.....πραγματα να δουμε Share this post Link to post Share on other sites
E220_Driver 0 Report post Posted September 27, 2007 Εγώ το Σάββατο θα είμαι κάτω.Θα κατέβει κανείς? Share this post Link to post Share on other sites
dikatz 3 Report post Posted September 28, 2007 εγω θα πάω σήμερα το απόγευμα κατα τις 6.. θα είναι κανείς; Share this post Link to post Share on other sites
MGD230 1 Report post Posted September 28, 2007 Εγω κυριακη κατα τις 12.... θα ειναι κανενας εκει???? Share this post Link to post Share on other sites
PANAGIOTIS 340 Report post Posted September 29, 2007 Εγω κυριακη κατα τις 12.... θα ειναι κανενας εκει????ΓΙΩΡΓΟ!!! μαλλον εγω θα ειμαι θα σε παρω αυριο πρωι να συνενοηθουμε Share this post Link to post Share on other sites
alpapado 4 Report post Posted September 29, 2007 παιδια εγω παντως πηγα απο την Πεμπτη...δεν αξιζε καθολου η εκθεση...το μονο που αξιζε ηταν μια δυο κοπελες στα περιπτερα και το drift arena.αυτο ειναι ολα τα λεφτα! Share this post Link to post Share on other sites
MGD230 1 Report post Posted September 29, 2007 Βαγγελη μαλλον εγω θα ειμαι θα σε παρω αυριο πρωι να συνενοηθουμεΕνταξει τοτε, παρε με αυριο, θα ειμαι με εναν φιλο μου... Αλλα σε παρακαλω μην με αναγκασεις να αλλαξω το nickname μου...ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ............ Το G στο MGD230 σημαινει Γιωργος... Share this post Link to post Share on other sites
PANAGIOTIS 340 Report post Posted September 29, 2007 Το G στο MGD230 σημαινει Γιωργος...Χιλια συγνωμη!!! Γιωργο, δευτερη φορα την παταω.Ειναι ο διαδοχος που με εχει αποτρελανει, και μαλλον θελω διακοπες Share this post Link to post Share on other sites
E220_Driver 0 Report post Posted September 29, 2007 Εγώ πήγα σήμερα.Ωρίστε μια πρώτη εικόνα για το τι παίχτηκε....Και μια δευτερη..... Share this post Link to post Share on other sites
PANAGIOTIS 340 Report post Posted September 29, 2007 Πως σου φανηκε? Αξιζε? Share this post Link to post Share on other sites
E220_Driver 0 Report post Posted September 29, 2007 Άξιζε και με το παραπάνω.Πάρα πολύ ωραία.Αμα έχετε σκοπό να πάτε καν'τε το.Δεν θα χάσετε.Και πηγαίν'τε all star show.Τα σπάνε οι άνθρωποι. Share this post Link to post Share on other sites