Jump to content
mbclub

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ SILVER ΜΕΛΩΝ 2018

Recommended Posts

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης μας πως από 1 Ιανουαρίου 2018 έχει ξεκινήσει η καταβολή των ετήσιων συνδρομών για το έτος 2018 για όσους επιθυμούν να παραμείνουν ή να γίνουν τακτικά (silver) μέλη. Η συνδρομή ανέρχεται στα 30€ και ισχύει για ένα ημερολογιακό έτος. Η διορία για τα υπάρχοντα τακτικά μέλη θα είναι μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου.  Η καταβολή των συνδρομών μπορεί να γίνει είτε με πληρωμή στον Ταμία της Λέσχης μας στις συναντήσεις που οργανώνουμε, είτε με μεταφορά του ποσού στο λογαριασμό της Λέσχης μας στην Alpha Bank (GR3001408440844002002000054). Παρακαλούμε όσοι φίλοι καταβάλουν τη συνδρομή τους στον τραπεζικό μας λογαριασμό να γράφουν το ονομ/μο τους και να μας αποστέλουν email για επιβεβαίωση. Προσοχή τα έξοδα να βαρύνουν τον αποστολέα.

Βοήθησε και εσύ την προσπάθειά της Λέσχης μας! Γίνε και εσύ silver μέλος!

  • Like 1
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όλα καλά . ΑΦΜ  έχει το Club ; Όλα τα μη κερδοσκοπικά πρόσωπα (σωματεία,σύλλογοι,λέσχες) πρέπει να έχουν ΑΦΜ και βέβαια να υποβάλλουν φορολογική δήλωση . Το Δ.Σ πρέπει να είναι καταχωρημένο στο μητρώο της ΔΟΥ όπου και η έδρα της λέσχης . Μπορώ να έχω το καταστατικό της λέσχης ;

Θέλω να εγγραφώ ως Silver member . Το δικαίωμα εγγραφής είναι 30 και 30 ευρώ η συνδρομή ; 

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βεβαιως εχουμε καταστατικο απο το πρωτοδικιο, ΑΦΜ απο την εφορια, ειμαστε φορολογικα ενημεροι απο το 2007 που δημιουργηθηκε η Λεσχη, λογιστη, και βεβαια εδρα που ειναι στον Πειραια και πληρωνουμε ενοικιο καθε μηνα!

Το καταστατικο ειναι στο SILVER section που ειναι προσβασιμο απο τα τακτικα μελη, μαζι με ολους τους παλιους ισολογισμους, εκλογες και ενημερωσεις απο το Δ.Σ. και ολες τις προσφορες για τα τακτικα μελη απο τους συνεργαζομενους.

30 ευρω ειναι η ετησια συνδρομη χωρις επιπλεον χρηματα για εγγραφες.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η αίτηση εγγραφής αναφέρει: 

Παρακαλώ όπως α̟ποδεχτείτε την εγγραφή μου στην ΛΕΣΧΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ MERCEDES BENZ
ΕΛΛΑΔΟΣ, της ο̟ποίας τους σκο̟πούς και όρους εγγραφής ό̟πως αυτοί αναφέρονται στο καταστατικό της, α̟ποδέχομαι ανε̟πιφύλακτα .

Πως να υπογράψω τέτοια αίτηση-δήλωση όταν το καταστατικό είναι στο silver section το οποίο είναι προσβάσιμο από τα τακτικά μέλη ; Δηλαδή αποδέχομαι ανεπιφυλάκτως όρους που δεν γνωρίζω και μετά λαμβάνω γνώση . Κάνω κάποιο λάθος; Και κάτι ακόμη : Γιατί κυριαρχεί η αγγλική γλώσσα ; 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα καταστατικα ολων των συλλογων οπως θα ξερεις ειναι εγγραφα που δεν ειναι προσβασιμα σε μη μελη και δημοσια.

Ετσι ακριβως ειναι και το δικο μας. Αν για καποιο λογο μετα την εγγραφη σου δεν θελεις ή δεν συμφωνεις με κατι, (που μεχρι στιγμης στα 11 χρονια δεν εχει παρουσιαστει κατι τετοιο) διαγραφεσαι....

Για τα αγγλικα ειναι λογω οτι κανουμε την αυτοματη αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση της πλατφορμας και την τελευταια φορα που το ειχα ψαξει δεν υπηρχε διαθεσιμη η Ελληνικη μεταφραση.

 

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κατά την άποψη μου και λαμβάνοντας υπόψη την απάντηση σας , το κείμενο της αίτησης-δήλωσης είναι λάθος . Θα πρέπει αν απαλειφθεί το "της ο̟ποίας τους σκο̟πούς και όρους εγγραφής ό̟πως αυτοί αναφέρονται στο καταστατικό της, α̟ποδέχομαι ανε̟πιφύλακτα" . Όλοι μας έχουμε γραφτεί σε διάφορους ιστοτόπους , όπου πριν την εγγραφή καλούμαστε να αποδεχθούμε τους όρους χρήσης , οι οποίοι είναι στην διάθεση του χρήστη ( όχι του καταστατικού) . Συνεπώς προτείνω να διαφοροποιηθεί το κείμενο της αίτησης και να δεσμεύεται το υποψήφιο μέλος ότι έλαβε γνώση των σκοπών και των όρων κλπ  από την στιγμή που εγγράφεται στο club ως απλό μέλος . Η αίτηση να περιορίζεται ως προς την ακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που αποτρέπει πολλά απλά μέλη να γίνουν τακτικά . Ως προς εμένα εάν δέχεστε την αίτηση μου με διαγραφή του κειμένου "της ο̟ποίας τους σκο̟πούς και όρους εγγραφής ό̟πως αυτοί αναφέρονται στο καταστατικό της, α̟ποδέχομαι ανε̟πιφύλακτα" να την υποβάλλω . Διαφορετικά προτιμώ να παραμείνω απλό μέλος . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ειμαστε λέσχη και όχι eshop μπορείτε να έρθετε σε κάποια συνάντηση που κάνουμε και να διαβάσετε το καταστατικό μας. Άλλους όρους χρήσης έχει το eshop που είναι υποχρεωτικο να το αποδέχεται ο αγοραστής για λόγους αγοράς, επιστροφής προϊόντων, χρημάτων κλπ εμείς είμαστε λέσχη και λειτουργούμε βάση καταστατικού που είναι θεωρημένο από το Πρωτοδικείο για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή από κοντά  

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×